Rail Cargo Logistics - BH

BiH-71000 Sarajevo
Trešnje 1
Tel. +387 33 775 450
Fax +387 33 775 471
office.rcl.bh@railcargo.com

Express-Interfracht postaje Rail Cargo Logistics

Novi brand za krajnje potrošače Rail Cargo Group

03.03.2014

Logističar Express-Interfracht Internationale Spedition GmbH – član Rail Cargo Group, kao firma u sastavu ÖBBa – prisutan je na tržištu kao stručnjak za transport već 65 godina. Firma raspolaže međunarodnom logističkom mrežom između Sjevernog mora, Crnog mora i Sredozemnog mora. Sada je učinjen daljnji korak u smjeru uspješnije budućnosti: međunarodni špediter sa sjedištem u Austriji nastupa na logističkom tržištu pod novim imenom: Rail Cargo Logistics - Austria GmbH.
Rail Cargo Logistics je novi brand za krajnjeg potrošača Rail Cargo Group, koji će povezivati prodaju unutar grupacije. „Express-Interfracht je još u prošlosti uspješno proveo nekoliko promjena imena i spajanja. Novi brand će nas i prodaju još više ojačati“, uvjeren je Thomas Lippuner, koji će kao direktor, uz Istvána Lakata, Johanna Gaidu i Reinharda Bambergera voditi Rail Cargo Logistics – Austria.

Fokus na krajnje potrošače
Prednost za klijente: jačanje prodaje, povezivanje stručnjaka iz različitih grana „pod istim krovom“ što vodi do veće učinkovitosti i konkurentnosti. Također će i prodajne aktivnosti firme kćerke Entsorgungslogistik Austria biti povezane sa markom Rail Cargo Logistics, sa ciljem uspješnijeg nastupa prema klijentima. Rail Cargo Logistics - Environmental Services GmbH, će i u budućnosti na tržištu nuditi optimalne usluge kao stručnjak na području reciklaže i zbrinjavanja otpada, i kao logističar za zbrinjavanje otpada velikih gradilišta. Preimenovanje ostalih Express-Interfracht - firmi kćerki, sa udjelom više od 50%, trebalo bi uslijediti do sredine 2014. godine.

Rail Cargo Grupa: robni promet ÖBB-a

Rail Cargo Group je sa oko 2,3 mlrd. prometa godišnje i preko 9.600 uposlenika jedno od vodećih željezničkih logističkih preduzeća u Europi. Osim domaćih tržišta Austrije i Mađarske, Rail Cargo Group nudi i logistička rješenja po mjeri između Sjevernog mora, Crnog mora i Sredozemnog mora. S vlastitim preduzećima u 16 zemalja u Srednjoj, Južnoj i Istočnoj Europi i vrlo vrijednom mrežom partnera, Rail Cargo Group brine o sigurnom, pouzdanom i ekološki prihvatljivom transportu željeznicom. Rukovodeću funkciju u Rail Cargo Group ima Rail Cargo Austria AG.