Rail Cargo Logistics - BH

BiH-71000 Sarajevo
Trešnje 1
Tel. +387 33 775 450
Fax +387 33 775 471
office.rcl.bh@railcargo.com

Jedinstven nastup na tržištu Italije

Preimenovanjem firmi kćeri postavlja se novi korak u konsolidaciji i jačanju Rail Cargo Group

27.03.2014

Italija već dugi niz godina predstavlja značajno tržište za robni promet. Pri tome se uz željezničku logistiku i usluge skladištenja, nudi i djelatnost vlastite produkcije sa vlastitim podružnicama. Kroz brand logiku u tri riječi: „ Rail Cargo“ i dodatkom koji se odnosi na područje djelatnost, prednosti koje kupac ostvaruje postaju jasno izražene, što Rail Cargo Group jača na europskom tržištu za robni promet. Sa preimenovanjem Express-Interfracht-a, Magazzini Desio Brianza, Veneto Orientale i Rail Cargo Italia, uslijedilo je nastupanje na tržišu pod imenom Rail Cargo Logistics, Rail Cargo Terminal i Rail Cargo Carrier.

Rail Cargo Logistics – brend za željezničku logistiku

Rail Cargo Logistics brend je za distribuciju krajnjem kupcu Rail Cargo Grupe, koji povezuje distribuciju unutar cijele grupacije. I u Italiji je provedeno preimenovanje firme kćerke kćeri Express-Interfracht Italia S.r.l. u Rail Cargo Logistics Italy S.r.l. S novim imenom, uslijedila je orijentiranost kupcu i pozicioniranje na tržištu u smislu krajnjih kupaca i predstavlja srž prodajnih aktivnosti. Rail Cargo Logistics će i u budućnosti nuditi željeznička rješenja po mjeri i pokrivenost logističke mreže od Sjevernog mora, Crnog mora sve do Sredozemnog mora.

Moderni logistički centri od sada pod imenom Rail Cargo Terminal

Zbog svoje strateške i geografski dobre pozicije u Desio-u i Santo Stino di Livenza, logistički centri Magazzini Desio Brianza (MDB) i Magazzini Veneto Orientale (MVO) već godinama nude usluge usmjerene kupcima za različite proizvodne pogone u Sjevernoj Italiji i privlačne veze između Italije i istočno europskih zemalja. U postupku rasta tržišne koncentracije, ta dva logistička centra od sada će nastupati pod novim imenom: Rail Cargo Terminal – Desio S.r.i. i Rail Cargo Terminal – Santo Stino S.r.l.

Rail Cargo Italia postaje Rail Cargo Carrier

Rail Cargo Group se zalaže za daljnu izgradnju aktivnosti vlastite produkcije na europskom tržištu, u koji se ubraja i talijansko tržište. Tako su u prethodnih nekoliko godina, stvorene veze i priključenja luka Triest i Monafalcone, ali i relacija za ROLA tehnologiju (Rollende Landstraße) s vlastitom vučom i lokomotivom. I u budućnosti će se širiti spektar usluga u Italiji. Sa preimenovanjem iz Rail Cargo Italia S.r.l. u Rail Cargo Carrier – Italy S.r.l. učinjen je daljnji važan korak, kako bi se našim kupcima ponudilo još pouzdanije i optimalnije odvijanje transporta.

Rail Cargo Group: robni promet ÖBB-a

Rail Cargo Group je sa oko 2,3 mlrd prometa godišnje i preko 9.600 zaposlenih, vodeća željeznička logistička firma u Europi. Osim na domaćem tržištu Austrije i Mađarske, Rail Cargo Group nudi i željeznička logistička rješenja od Sjevernog mora, Crnog mora pa sve do Sredozemnog Mora. Sa vlastitim podružnicama u više od 16 zemalja u Srednjoj, Južnoj i Istočnoj Europi i sa vrlo vrijednom mrežom partnera, Rail Cargo Group brine o sigurnim i pouzdanim transportima ekološki prihvatljivom željeznicom. Operativno rukovodeće društvo Rail Cargo Group je Rail Cargo Austria AG

.